تولید و نحوه کار وایرشمع پارس نیکان
با سلام به شما بازدید کننده گرامی وب سایت پارس نیکان. شرکت پارس نیکان یکی از شرکتهای تولید کننده قطعات خودرو بخصوص وایر شمع با استانداردهای بین المللی می باشد .
برای آشنایی بیشتر با وایر شمع پارس نیکان در ادامه مطلب مرحله به مرحله با نحوه عملکرد و موارد خرابی و ساختار وایر شمع بیشتر آشنا می شوید.
وظیفه وایرشمع
وظيفه ى واير شمع در انواع خودرو مانند وایر شمع پراید و وایر شمع پژو انتقال برق خروجی از سيستم جرقه زنی به شمع های موتور است. در سيستم های جرقه زنی مدرن ، به دليل جلوگيرى از افت ولتاژ واير شمع به طور کلی حذف شده و کوئل به صورت مستقيم روی شمع قرار گرفته است. اتومبيلهايی که دارای اين سيستم هستند عبارتند از: تندر ، 90,انت ، پژو 206و سمند البته توليد ماشين هاى داراى واير شمع در کشور ما ادامه دارد
ساختار وایرشمع (سیلیکونی)
1فيبرگلاس
2مغزى نيمه رسانا
.3سيم پيچ از جنس آلياژ آلمينيوم-كروم
.4عايق سيليكون
.5بافت فايبرگلاس
.6روكش سيليكونى
علائم خرابی وایر
خرابی يا عدم عملکرد واير میتواند پایين آمدن عملكرد موتور خودرو و همچنين افزايش مصرف سوخت خودرو را در پى داشته باشد.همچين همزمانى نشت بنزين و نشت برق از واير ها مى تواند موجب آتش سوزى شود .
برخى علائم خرابى واير :
1.کاهش قدرت موتور
2.بالا رفتن دماى موتور به دليل افزايش فشار
3. زدن موتور و لرزش بیش از حد آن
نحوه عیب یابی وایر شمع
بعد از آن كه متوجه ى كاهش قدرت موتور و ريپ زدن و لرزش موتور شديم ، در حالى كه موتور روشن است واير ها را دونه دونه از شمع جدا مى كنيم . (براى امنيت بيشتر باترى را از دو سر مثبت و منفى آن قطع كنيد) همراه با جدا كردن هر يك از وايرها اگر دور موتور افت كرد و به لرزش افتاد و اگر بعد از وصل كردن موتور به حالت عادى برگشت به اين معناست كه آن واير و شمع سالم هستند. حال اگر وايرى را جدا كرديم ولى هيچ تغييرى در دور موتور نديديم و به لرزش هم نيفتاد به این معناست كه واير از كار افتاده است و در عملكرد موتور نقشى نداشته.
محصولات پارس نیکان
به این مطلب جذاب چه امتیازی میدین
رتبه صفحه شما:
بدون دیدگاه