با شرکت در نظر سنجی ما را در بهبود کیفیت یاری نمایید

گواهینامه 2016:IATF16949 شرکت پارس نیکان صنعت گواهینامه های اخذ شده شرکت پارس نیکان در زمینه سیستم مدیریت کیفیت شرکت پارس نیکان صنعت دارای گواهینامه های ISO 9001:2015 و IATF:2016 می باشد ... ادامه مطلب
5 1 5 1
0 / 5

Your page rank:

گواهینامه های اخذ شده شرکت پارس نیکان در زمینه سیستم مدیریت کیفیت

شرکت پارس نیکان صنعت دارای گواهینامه های ISO 9001:2015 و IATF:2016 می باشد که آخرین ورژن های ارائه شده این گواهینامه ها می باشند. این شرکت در شهریور ماه سال 1401 موفق به تمدید گواهینامه های فوق گردیده و هم چنین از تیر ماه 1398 موفق به اضافه نمودن طراحی محصول به دامنه فعالیت سیستم مدیریت کیفیت خود گردیده است.

نیاز به استاندار و قوانین

چرایی نیاز به تدوین و برقراری استانداردها پاسخی کاملا واضح دارد. امروزه پیشرفت و بهبود کیفیت در ارائه خدمات و محصولات نقش مهمی در موفقیت یک سازمان ایفا می کند. رقابت در جلب نظر مشتری، باعث شده است که سازمان ها و شرکت ها به فکر بهبود کیفیت و مدیریت منابع و اصلاح گردش کارها بیفتند.
در این راستا، برای بررسی نحوه کار، دستورالعمل ها و چرخه های موجود در سازمان های مختلف و قیاس آن ها، وجود استانداردهای مربوطه و تدوین قوانین نیازی ضروریست. چرا که بر اساس این چهارچوب ها می توان به نتیجه صریح تر و صحیح تری دست یافت.

Certificate 1401

IATF16949 چیست؟

استاندارد IATF16949 استاندارد پر کاربرد در صنایع خودرو می باشد و می توان گفت در ایران تمام شرکت هایی که به نوعی با یک خودرو ساز کار می کنند ملزم به رعایت الزامات این استاندارد می باشند.
این استاندارد مورد تایید تمام خودروساز های ایران و همچنین خودروسازان بین المللی می باشد و حتی الزامات شرکتی خودروسازهای ایرانی مانند سایپا بر مبنای این استاندارد تدوین شده است.
استاندارد IATF16949 را می توان استاندارد 9001 به همراه الزامات و تکنیک های مهندسی و تخصصی دانست که می تواند در صنعت خودرو بسیار کاربردی باشد.
بسیاری از الزامات این استاندارد سنگین و تخصصی بوده و علت این امر بخاطر حساس بودن صنعت خودرو می باشد.
هدف از پیاده سازی IATF16949 پیاده سازی یک سیستم مدیریت کیفیت، به منظور میسر ساختن بهبود مستمر، پیشگیری از نقص و کاهش نوسان و اتلاف در زنجیره تامین می باشد.

IATF پنج دفتر نظارتي در ايالات متحده و آلمان و انگليس و فرانسه و ايتاليا و يك دفتر هماهنگي در پكن دارد . اهم فعاليت دفاتر بدين شرح است :

اجراي ارزيابي دفتري و مميزي شهودي موسسات گواهي دهنده
• ارائه تفسير و راهنما را از طريق صدوراحكام تفسيري و پرسش هاي متداول
• مديريت بانك اطلاعات براي اطمينان از صحت و زمانبندي
• نظارت بر فعاليت موسسات گواهي دهنده
• واجد شرايط بودن مميزان موسسات گواهي دهنده شخص سوم
• اجراي فرايندكاري براي گواهي دهندگان جديد

استاندارد IATF:2016به منظور افزايش رضايت مشتري از طريق برآورده كردن الزامات وي، استفاده از رويكرد فرآيندي را به هنگام ايجاد، پياده سازي و بهبود اثربخشيسيستم مديريت كيفيت، پشتيباني مي كند.
مديريت فرآيند ها و سيستم در كل مي تواند از طريق به كارگيري چرخه PDCA و با تمركز كلي بر تفكر مبتني بر ريسك و با هدف استفاده از فرصت هاوجلوگيري
از نتايج ناخواسته انجام گردد.
استفاده از رويكرد فرآيندي در سيستم مديريت كيفيت، سازمان را قادر به انجام
موارد زير مي نمايد:

-1 درك و استمرار در برآورده كردن الزامات
-2 در نظر گرفتن فرآيندها بر اساس ارزش افزوده
-3 دستيابي به عملكرد اثربخشي فرآيندها
-4 بهبود فرآيندها بر مبناي ارزيابي داده ها و اطلاعات

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *